College of Education Logo
Conference Schedule

Time

Event

8:00 a.m. – 8:30 a.m. Registration
8:30 a.m. – 8:35 a.m. Introductions
8:35 a.m. – 9:05 a.m. Welcome Speaker
9:05 a.m. – 9:15 a.m. Move to Sessions
9:15 a.m. – 12:10 p.m. Sessions
12:10 p.m. – 1:10 p.m. Lunch
1:15 p.m. – 2:20 p.m. Panel Discussions
2:20 p.m. – 2:40 p.m. Next Steps
2:50 p.m. – 4:30 p.m. Sessions
Panel Discussions and Sessions

Time

Event

9:15 a.m. – 10:00 a.m. 45-minute sessions*
9:15 a.m. – 10:30 p.m. 90-minute sessions*
10:10 a.m. – 10:40 a.m. Chat – reflection pool
10:05 a.m. – 10:50 a.m. 45-minute sessions*
10:40 a.m. – 12:10 p.m. 90-minute sessions*
11:00 a.m. – 11:45 a.m. 45-minute sessions*
11:45 a.m. – 12:10 p.m. Chat – reflection pool
12:10 p.m. – 1:10 p.m. Lunch
1:15 p.m. – 2:20 p.m. Welcome and panel introduction/discussion
2:20 p.m. – 2:40 p.m. The role of the College of Education and next steps
2:50 p.m. – 3:35 p.m. 45-minute sessions*
2:50 p.m. – 4:20 p.m. 90-minute sessions*
3:45 p.m. – 4:30 p.m. 45-minute sessions*
3:45 p.m. – 4:30 p.m. Chat – reflection pool

*Sessions will include multiple tracks